Política06/09/2015

Romeva: "Hem d'explicar a Espanya i a Europa que el govern de l'Estat no ens ha escoltat"

Junts pel Sí aplega 3.000 persones, segons la candidatura, en un acte de campanya a Banyoles amb el cap de llista, Artur Mas i Lluís Llach

Ara

BarcelonaEl cap de llista de Junts pel Sí, Raül Romeva, ha insistit aquest diumenge en un acte davant de 3.000 persones a Banyoles que cal "explicar a Espanya i a Europa que hem intentat construir un marc de respecte mutu però no hem estat escoltats”. En la mateixa línia, Romeva ha dit també que "no li estranya que a Espanya moltes persones no entenguin què està passant perquè els mitjans no ho estan explicant".

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Romeva ha estat acompanyat per Artur Mas, president de la Generalitat i número quatre per Barcelona, i per Lluís Llach, cap de cartell a Girona. Mas ha destacat que si el 27-S la coalició guanya farà "les coses bé", sense "posar en dubte que un pensionista rebi la seva pensió ni un aturat rebi la seva prestació".

Cargando
No hay anuncios

Llach ha considerat que a Catalunya "li espera un futur lluminós i possible". "Tenim la magnífica oportunitat de fer-nos les pròpies eines, el propi Estat", ha apuntat.