POLÍTICA
Política04/08/2015

Romeva: "Junts pel Sí és una candidatura instrumental. Servirà per saber si Catalunya vol la independència"

El cap de llista de Junts pel Sí ha parlat a 'El món a RAC1' aquest dimarts, després que el president Mas hagi signat el decret de convocatòria de les eleccions del 27-S

Ara

BarcelonaRaül Romeva, cap de llista de Junts pel Sí per a les eleccions del 27-S, ha parlat aquest dimarts a 'El món a RAC1' després que el president Artur Mas hagi signat eldecret de convocatòria per als comicis.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"El que en aquests moments toca és saber què vol el poble de Catalunya. Ara tenim la possibilitat que la gent s'expressi i tocarà respectar els resultats", ha dit Romeva, que ha afegit: "Aquesta és una candidatura instrumental. Servirà per saber què vol el poble de Catalunya, i si el que vol el poble de Catalunya és la independència, servirà per construir les estructures d'estat".

Cargando
No hay anuncios

Romeva ha explicat que "la prioritat en aquests moments és tenir el dret a vot per saber què vol el poble de Catalunya" i ha conclòs que aquesta campanya "no serà una campanya normal, serà especial". "Volem que sigui una campanya molt presencial. Al territori i allà on faci falta compartir els arguments. No convèncer, compartir", ha afegit.