Política 21/03/2015

Rull reivindica la "radicalitat progressista" dels ajuntaments de CiU

El coordinador general de CDC assegura que calen consistoris compromesos amb el "procés" però també "amb una alta capacitat de gestió per a les persones"

Acn
1 min
Rull, durant la presentació de la candidata a l'alcaldia de Cunit / ACN

CunitEl coordinador general de CDC, Josep Rull, ha reivindicat aquest dissabte la "radicalitat progressista" dels ajuntaments governats per CiU i ha dit que són aquests consistoris els que de cara a les eleccions municipals poden presentar com a "credencials" haver dut a terme "les millors, més avançades i sòlides polítiques socials". En aquest sentit, ha assegurat que després del 24-M al país li interessa tenir consistoris compromesos amb el procés nacional, "però també amb una altíssima capacitat de gestió per a les persones". Rull ha presentat aquest dissabte la candidatura a la reelecció de Montserrat Carreras com a alcaldessa de Cunit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Josep Rull ha reptat la resta de partits a comparar les polítiques socials, de transparència i de promoció econòmica i ha assegurat que les dels ajuntaments de CiU han estat les "més progressistes i avançades" en relació amb aquells "pretesament progressistes que només han viscut des de l'endeutament i han acabat pagant interessos als bancs".

El coordinador general de CDC ha posat com a exemple "l'increment en un 40% de la despesa social" a l'Ajuntament de Barcelona respecte a "aquests que ara pretenen dir que són el canvi". També s'ha referit a Cunit: "Les factures han passat de pagar-se de 300 dies a 29" i això, ha dit, "és creació d'ocupació i estabilitat".

stats