Política 04/04/2011

Sánchez-Camacho adverteix Mas que és molt difícil arribar a acords amb partits "radicalitzats"

La presidenta del PP català ha fet aquestes declaracions en referència al vot del president de la Generalitat a la consulta independentista de Barcelona

Oriol March
1 min
Alicia Sánchez-Camacho, presidenta del PP català, en roda de premsa

BarcelonaEl PP català s'agafa al vot d'Artur Mas a la consulta independentista de Barcelona que se celebrarà aquest diumenge per dificultar la possible entesa en assumptes econòmics entre els conservadors i CiU. "Mas ha posat les coses molt difícils; és complicat arribar a enteses amb un partit radicalitzat", ha assegurat aquest matí la presidenta del PP, Alicia Sánchez-Camacho. Segons ha explicat en roda de premsa, el balanç de Mas es redueix a la seva "deslleialtat envers els ciutadans espanyols" pel fet d'haver votat en un referèndum independentista i als 50.000 aturats que s'han generat des que CiU és al govern. Aquesta xifra demostra, a parer de Sánchez-Camacho, que Mas ha estat més preocupat per la "deriva independentista" del seu partit que no pas per sortir de la crisi.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Malgrat això, la presidenta del PP català s'ha posat al costat del Govern en assegurar que no s'han d'apujar els impostos encara que ho reclami el secretari d'Estat d'Hisenda, Carlos Ocaña, que va fer aquesta petició via carta a la Generalitat. "Els catalans no ens la mereixem; no pagarem amb els nostres impostos el desgavell de Zapatero i Montilla", ha assegurat Sánchez-Camacho, que també ha avançat que enviarà una carta a Mas per reclamar moderació fiscal.

Pel que fa al retard dels pressupostos de la Generalitat fins després de les eleccions del 22-M, la presidenta del PP català ha assegurat que, amb aquest anunci, el Govern "incompleix" una resolució del Parlament que exigia presentar el projecte abans del 30 d'abril. "L'executiu governa més enllà del Parlament", ha conclòs Sánchez-Camacho.

stats