Política 01/12/2014

Camacho, sobre el grup contraseparatista de la policia: "No crec que sigui veritat"

La líder del PP de Catalunya defensa que la UDEF està fent la seva feina i està "actuant contra tothom", incloent-hi dirigents del PP

Ara
1 min
El govern espanyol va delegar en Alícia Sánchez-Camacho el balanç de la reunió.

BarcelonaLa líder del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, no dóna credibilitat a l'existència d'una unitat secreta dins la policia espanyola que, tal com publica aquest dilluns l'ARA, s'encarregui de buscar indicis de corrupció possibles escàndols que afectin polítics catalans amb l'objectiu de desgastar el procés sobiranista. "No em consta en absolut i no crec ni que sigui veritat", ha sentenciat la presidenta dels populars catalans en una entrevista a 'El matí de Catalunya Ràdio'.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

De fet, segons Camacho, és just el contrari. Considera que la UDEF està fent la seva feina i està "actuant contra tothom". La prova, segons ella, és que fins i tot ha actuat en casos que afecten dirigents del PP que ara estan "a presó i sota fiança". Segons ella, doncs, no té sentit que es vinculinESS2 les actuacions de la policia espanyola a una actuació contra el procés sobiranista i subratlla que el fet de demanar en una convocatòria laboral el coneixement de llengües cooficials no demostra que aquesta unitat existeixi.

stats