Política 14/02/2013

Camacho retreu a Mas que no condemni les escoltes il·legals

La presidenta PP a Catalunya es mostra "orgullosa" del seu partit davant les acusacions de presumpta corrupció

Anna Mateo
1 min

BarcelonaLa presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha retret avui al president de la Generalitat, Artur Mas, que no condemnés abans les escoltes il·legals que afecten directament a Camacho. Segons la presidenta popular, els partits no han volgut reaccionar fins avui, ja que "han sabut que aquest cas afecta tota la classe política catalana, i que jo probablement he estat una d'entre tots els polítics afectats". Camacho ha afegit que creu que "el comportament dels altres partits polítics respon a una falta d'ètica molt greu, sobretot per part del govern d'Artur Mas".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La presidenta del PP català ha presumit d'estar orgullosa de la manera de treballar del seu partit, ja que davant de les recents acusacions sobre presumptes casos de corrupció, "des del PP no hem acusat ningú, cosa que altres partits sí que han fet en la nostra situació, sí que hem garantit la presumpció d'innocència i hem actuat amb molta més dignitat que com haurien actuat els altres partits polítics".

Crítiques a les retallades de sous dels funcionaris

Alícia Sánchez-Camacho ha qualificat de "denigrant" la proposta d'Artur Mas de tornar a retallar una paga extra als funcionaris, ja que "el president prefereix mantenir les empreses públiques catalanes, com TV3 i Catalunya Ràdio, que mantenir els sous d'aquest sacrificat sector". Ha afegit que el seu partit estarà absolutament en contra de més retallades ja que "s'ha trencat l'acord entre CiU i PP de retallar per on vàrem pactar". Camacho ha recordat que la Generalitat, a principis del 2011 ja va anunciar una retallada del 5% del sou als funcionaris tot i que després va quedar superada per l'anunci del president del govern espanyol, Mariano Rajoy, de treure la paga de Nadal.

stats