Política 16/11/2016

Sant Cugat acata la llei i despenjarà l'estelada de la plaça Lluís Millet, però la penjarà en un altre lloc

La sentència per una denúncia de Societat Civil Catalana obliga a l'Ajuntament a retirar la bandera independentista d'aquesta plaça

Acn
1 min

BarcelonaL'alcaldessa de Sant Cugat del Vallès, Mercè Conesa, ha assegurat que no esperarà els deu dies de marge que li dóna el jutge per despenjar l'estelada que oneja a la plaça Lluís Millet i la retirarà aquest mateix dijous per donar compliment a la sentència. Conesa, però, avisa que com la sentència té uns criteris "molt restrictius" i "només parla d'aquesta plaça", l'Ajuntament farà onejar l'estelada, també a partir d'aquest mateix dijous, en un altre indret de la ciutat. "No renunciem a mostrar la nostra reivindicació i de la mateixa manera que som respectuosos amb la Llei, no renunciem a la llibertat d'expressió", ha etzibat Conesa. "Des de l'Ajuntament entenem que l'únic que fem és mostrar a través de la llibertat d'expressió quin és el sentiment d'una majoria en relació al procés català", ha reblat l'alcaldessa.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Conesa ha fet aquestes declaracions després d'un acte públic al mateix Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, després que aquest dimecres es fes pública la sentència del Jutjat Contenciós Administratiu número 2 de Barcelona, que ordenava l'Ajuntament a retirar l'estelada de la plaça Lluís Millet, arrel d'una denúncia presentada per Societat Civil Catalana.

stats