Política22/03/2013

El govern espanyol "indubtablement aprofitarà" la voluntat de diàleg de Duran

Santamaría insta CiU i ERC a fer una "reflexió" sobre les "prioritats" del seu acord, per exemple, en "posicions que acaben dividint", en referència al procés per celebrar una consulta sobiranista

Joan Faus

MadridLa vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha instat aquest divendres CiU i ERC a fer una "reflexió" sobre les "prioritats" del seu acord, per exemple, en "posicions que acaben dividint", en referència al procés per celebrar una consulta sobiranista.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Sáenz de Santamaría valorava així en la roda de premsa posterior al consell de ministres les paraules del portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, que va apostar ahir per incrementar el diàleg amb l'executiu central i va pronosticar que ERC s'"anirà desenganxant" de CiU. La vicepresidenta ha instat els dos partits a voler "treballar junts" amb el govern espanyol "per enfortir-nos en un moment de crisi" i ha agraït la "disposició" de Duran al diàleg, que, ha dit, la Moncloa "indubtablement aprofitarà". "Si les dues parts tenen voluntat de diàleg [...] benvingut sigui", ha afegit.