Política 28/05/2015

Societat Civil Catalana demana la retirada "immediata" de la campanya 'Preparats' per ser "prosecessionista"

L'entitat reclama que els poders públics siguin "neutrals" i no "discriminin per motius ideològics"

Ara
1 min

BarcelonaL'entitat unionista Societat Civil Catalana (SCC) demana a la Generalitat que retiri la campanya 'Preparats per fer una Catalunya millor'. En un comunicat, l'entitat ha explicat que ha remès una carta al secretari de Comunicació de la Generalitat, Josep Martí, en la qual sol·licita la retirada "immediata" de la campanya perquè considera que està "clarament alineada amb la propaganda prosecessionista" i, a més, ha estat impulsada amb un pressupost d'1,36 milions d'euros.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'entitat subratlla que la llei de comunicació audiovisual de Catalunya estableix que la publicitat audiovisual "només pot tenir com a objectiu la informació sobre serveis públics", i creuen que la campanya de la Generalitat no compleix aquests requisits. En aquest sentit, SCC recorda que els poders públics tenen la "inexcusable obligació de ser neutrals, d'estar al servei dels ciutadans i evitar qualsevol forma de discriminació ideològica".

En el comunicat també afegeixen que la campanya no respon a les preocupacions dels ciutadans que pateixen "problemàtiques" que "haurien de ser prioritàries per al govern", asseguren.

stats