Política 06/05/2012

Sáenz de Santamaría: "El govern espanyol està bolcat en Catalunya"

La vicepresidenta del govern espanyol fa una "crida a la responsabilitat" i a "llimar les diferències"

S. González / R. Tugas
1 min

BarcelonaLa vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha fet una "crida a la responsabilitat" per a tots els partits catalans i espanyols i a deixar de banda els conflictes territorials per sortir de la crisi. "No podem traslladar als ciutadans el pes de les nostres diferències. Hem de treballar units llimant diferències i buscant punts de trobada", ha dit Sáenz de Santamaría sense referir-se explícitament a les reivindicacions del Govern de Catalunya.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Sáenz de Santamaría ha assegurat que el govern espanyol “està bolcat” en Catalunya i li dóna tot el seu suport “financer, polític i econòmic”, i com a exemple ha posat el pla de pagament a proveïdors perquè les administracions puguin cobrir les factures. “Això és injectar liquiditat a l'economia i fer polítiques de creixement”, ha afirmat la vicepresidenta.

Parafrasejant una de les directrius d'Artur Mas, Sáenz de Santamaría ha assegurat que “cal fer més amb menys". En aquest sentit, ha fet una crida indirecta a CiU per “treballar junts” i “ajudar a construir i no a sembrar d'obstacles el camí”.

La número dos de Rajoy ha defensat l'agenda reformista del president espanyol i ha elogiat la feina del PP de Catalunya per saber fer una oposició constructiva.

stats