ELECCIONS EUROPEES
Política20/05/2014

Súmate demana el vot per als partits que defensen el dret a decidir

Els independentistes castellanoparlants reclamen enviar "un missatge a Europa", com l'ANC

Ara

BarcelonaL'entitat de castellanoparlants independentistes Súmate ha irromput en campanya en publicar un vídeo electoral en què, com l'ANC, demana el vot per als partits que defensen el dret a decidir. L'espot, íntegrament en castellà, mostra diversos electors que es dirigeixen a Angela Merkel, François Hollande, els eurodiputats i als ciutadans d'Europa en general per explicar-los el que "ni el parlament ni el govern espanyol expliquen", que "a Catalunya volem decidir el nostre futur votant".

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Una acció que, afirmen, no provoca "cap conflicte" entre independentistes i unionistes. "Simplement volem saber l'opinió de la majoria i la millor manera de fer-ho és la democràcia, és votar", asseguren. Per aquest motiu, com que estan convençuts que Europa ho entendrà, els demanen el suport per al 9-N.

Cargando
No hay anuncios

Al final, els protagonistes del vídeo posen en una urna el sobre amb el vot, que representa la carta als eurodiputats i dirigents europeus. "Envia un missatge a Europa, vota partits que defensin el teu dret a decidir", clou l'espot.