Política 17/10/2017

La Taula per la Democràcia convoca una manifestació aquest dissabte "pels drets i les llibertats"

La plataforma no descarta repetir una aturada de país com la del 3-O, però de moment se centra en la convocatòria del 21-O a les 17 h a Barcelona

Acn
1 min
Milers de persones van omplir la plaça Universitat, centre neuràlgic a Barcelona de les mobilitzacions en contra de la violència policial.

BarcelonaLa Taula per la Democràcia, plataforma que integra 90 entitats, sindicats, federacions i agrupacions dels àmbits econòmic, social, polític i cultural -hereva del Pacte pel Referèndum-, convoca la ciutadania a participar aquest dissabte 21 d'octubre en una manifestació "massiva" a Barcelona "en defensa dels drets i les llibertats".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

És la mesura més destacada que s'ha acordat aquest dimarts en una reunió de la plataforma que s'ha celebrat a la seu de CCOO. Els impulsors no han concretat encara el punt de sortida i d'arribada de la marxa, que començarà a les cinc de la tarda.

Tampoc no han dit si es repetirà, de moment, un altra aturada de país com la del passat 3 d'octubre, tot i que "no es descarta", segons ha apuntat Àlex Casanovas, president de l'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya, ens que forma part de la Taula.

stats