Política 03/11/2018

Teodoro García Egea afirma que l'únic "pres polític d'Espanya és Pedro Sánchez"

El secretari general del PP acusa el socialista de ser "ostatge dels compromisos" amb els independentistes

Europa Press
2 min
L'acte del PP a Màlaga d'aquest dissabte

MadridEl secretari general del PP, Teodoro García Egea, ha dit aquest dissabte que l'únic "pres polític d'Espanya és Pedro Sánchez". Durant la cloenda de la 24a Unió Intermunicipal Popular, a Màlaga, el polític conservador ha assegurat: "Diuen que hi ha presos polítics a Espanya, i és veritat, hi ha un pres polític; hi ha un senyor pres pels seus compromisos amb els independentistes, que és ostatge dels compromisos que va adquirir i que el van fer president, i és Pedro Sánchez".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Susana [Díaz] i Pedro Sánchez són al mateix vaixell, encara que de vegades ho amaguen intencionadament; dic això perquè a Susana Díaz només li falta posar-se un llaç groc. Susana Díaz està intentant amagar la seva relació amb Pedro Sánchez però no ho està aconseguint", ha afegit García, que ha criticat amb contundència l'actuació de l'actual govern socialista espanyol.

Com per exemple amb la pujada d'impostos plantejada per Sánchez. Ha assenyalat que, pel que fa als productes digitals, "diuen que els Estats Units els inventa, la Xina els copia, Europa els regula i, des que governa Pedro Sánchez, a Espanya se'ls posa un impost". En aquest sentit, ha defensat que cal acabar "amb aquesta fama internacional" que s'està guanyant el govern i ha criticat la pujada del 3% a les plataformes tecnològiques plantejada per l'executiu de Sánchez.

"Quan un comerç minorista es vulgui col·locar i vulgui comercialitzar el seu producte en una plataforma tecnològica, el govern li imposarà un 3% més d'impostos, el consumidor pagarà un 3% més d'impostos si el compra a través d'internet", ha afirmat.

García ha defensat que "davant d'aquesta ignomínia que planteja Pedro Sánchez", el PP ha proposat aquesta setmana "reclutar les millors ments d'aquest país" per afrontar qualsevol crisi en matèria de ciberseguretat, incentius a la creació de continguts digitals i incentius fiscals "perquè les empreses es puguin modernitzar".

"Això és liderar el futur, i no pas posar impostos als que creen ocupació i riquesa", ha apuntat García, que ha afegit que s'han de regular els drets de l'economia digital perquè tant el desenvolupador d'una aplicació com un repartidor "estiguin igual de protegits". Així mateix, ha assenyalat que aquests canvis tecnològics els ha d'encapçalar el PP perquè els joves no hagin d'anar a fora a buscar el seu futur i perquè Espanya sigui un referent.

"Des del PP no permetrem que es perdi ni una bona idea", ha afirmat, i ha detallat que han posat en marxa l'afiliació en línia i un nou carnet perquè la comunicació amb els afiliats sigui "bidireccional" i fins i tot serveixi per "donar la benvinguda a aquesta gran família" a simpatitzants pròxims.

"No podem entendre el govern d'Espanya sense pensar primer en el nostre partit", i per això ha demanat als alcaldes i dirigents del PP presents a l'acte: "Ajudeu-nos a despertar Espanya d'aquesta letargia en què ens té sumits Pedro Sánchez".

stats