Política 01/06/2015

Teresa Forcades viatjarà a Gaza amb la III Flotilla de la Llibertat

La iniciativa internacional 'Rumbo a Gaza' comptarà amb la presència de la monja benedictina, que ha denunciat que Espanya compri armament que Israel ha provat a Palestina

Ara
1 min
Teresa Forcades

BarcelonaLa monja benedictina i impulsora de Procés Constituent, Teresa Forcades, viatjarà a Gaza en un dels vaixells de la III Flotilla de la Llibertat, que té previst arribar a aigües palestines a finals de juny amb l'objectiu de "denunciar i trencar el bloqueig" d'Israel als palestins. Així ho ha anunciat 'Rumbo a Gaza' en una roda de premsa aquest migdia a Madrid, en què hi ha participat Forcades. La religiosa ha denunciat que "Israel prova armes a Gaza que Espanya i altres països compren".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A la flota de vaixells cap a Gaza s'hi embarcaran tres ciutadans més de l'estat espanyol, però encara no s'han donat a conèixer els noms.

'Rumbo a Gaza' és una acció conjunta d'una coalició internacional en la qual participen iniciatives ciutadanes de Canadà, Grècia, Itàlia, Noruega, Suècia, Turquia o Sudàfrica, entre altres països. La flota comptarà almenys amb tres embarcacions.

stats