Política 18/12/2014

El govern espanyol nega pressions per a la dimissió de Torres-Dulce

"És una decisió personal, autònoma, d'un organisme que té plena autonomia", defensa el secretari d'estat de Relacions amb les Corts, José Luis Ayllón

Mariona Ferrer I Fornells
1 min

Madrid"És una decisió personal i autònoma del titular d'un organisme que també té plena autonomia". El govern espanyol nega així que hi hagi hagut pressions polítiques per a la dimissió del fiscal general de l'Estat, Eduardo Torres-Dulce. "No hi ha hagut cap pressió per part de l'executiu per a aquesta dimissió", ha dit el secretari d'estat de Relacions amb les Corts, José Luis Ayllón, en declaracions al Congrés.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Preguntat sobre les discrepàncies amb el govern central arran de la querella contra el president de la Generalitat, Artur Mas, pel 9-N, Ayllón ha defensat que "tendeix a creure en el que les persones creuen" i s'ha aferrat a l'anunci que es tracta d'una dimissió personal.

Rajoy compareixerà al Congrés?

El secretari d'estat ha vist amb bons ulls una compareixença del president del govern espanyol, Mariano Rajoy, al Congrés per parlar del tema sempre que l'oposició registri la petició i sigui aprovada en la junta de portaveus.

stats