POLÍTICA
Política 19/03/2013

El TSJC imputa Oriol Pujol per la trama de les ITV

Les investigacions situen el secretari general de CDC com a "cooperador necessari" de la presumpta trama de tràfic d'influències per aconseguir concessions d'estacions de la ITV

L.díaz-roig
1 min
El secretari general de CDC, Oriol Pujol, ha clausurat aquest dissabte les jornades municipalistes que Convergència Democràtica de Catalunya / ACN

BarcelonaEl Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha imputat aquest dimarts el secretari general de CDC, Oriol Pujol, per la seva suposada participació a la trama d'adjudicacions irregulars de les ITV.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El jutjat d'instrucció 9 de Barcelona, que investiga el cas, va demanar a l'alt tribunal que es pronunciés sobre la imputació, ja que Pujol és diputat i, per tant, aforat.

Les investigacions situen Pujol com a "cooperador necessari" de la presumpta trama de tràfic d'influències per aconseguir concessions d'estacions de la ITV. El nom del secretari general de CDC apareix constantment en diverses converses telefòniques entre els diferents imputats com a presumpte impulsor d'alguns dels projectes de la trama. Pujol hauria aportat, segons els informes, la influència política a l'entramat.

stats