Política15/11/2012

El PP demana una diputació permanent per analitzar els aldarulls durant la vaga general

Sánchez-Camacho ha carregat contra l'actitud "irresponsable" del conseller Felip Puig

Joan Rusiñol

Sant Just DesvernEl PP ha decidit demanar la convocatòria d'una diputació permanent per investigar com es va coordinar la resposta policial a la vaga general d'aquest dimecres després dels aldarulls que es van viure, sobretot a Prefectura de Policia de Via Laietana, a Barcelona. La candidata dels populars a la presidència de la Generalitat, Alícia Sánchez-Camacho, ha criticat que no s'evités que es cremessin dos cotxes de la policia espanyola i ha acusat el conseller de l'Interior, Felip Puig, de "desatendre la seguretat de la delegació del govern [espanyol]". "No es va garantir de manera correcta", ha dit en una visita a una residència de gent gran a Sant Just Desvern. El PP vol saber "quines direccions polítiques" es van donar als Mossos d'Esquadra.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La dirigent del PP ha dit que l'actitud de la conselleria ha estat "irresponsable", un cop vistos els "aldarulls i sabotatges" que es van produir. Ha acusat Puig i el president Artur Mas de "no assumir la seva pròpia gestió" i de "buscar permanentment la confrontació amb el govern d'Espanya". Diu que el conseller "vol culpar de tot" l'executiu de Madrid, "incloent-hi les males relacions amb la policia nacional, que no és així".

Cargando
No hay anuncios

Sobre la vaga, creu que ha quedat acreditat que "ha estat un fracàs", i ha demanat als sindicats una actitud "proactiva" per ajudar Mariano Rajoy a treure Espanya de la crisi.