Política 19/10/2015

Albiol i Camacho aprofitaran el congrés del PP europeu per "crear opinió" contra la independència

Acn
1 min
Xavier García Albiol, candidat del PP a les eleccions del 27-S, vol que els empresaris s’impliquin contra la independència.

BarcelonaLa presidenta del PP, Alícia Sánchez-Camacho, i el líder del partit al Parlament, Xavier García Albiol, participaran al congrés que el PP europeu celebra a Madrid aquesta setmana. Tots dos aprofitaran l'ocasió per "crear opinió" contra la independència de Catalunya entre els líders conservadors. Així ho ha explicat Albiol, tot afegint que els populars catalans es "dedicaran bàsicament a fer una política didàctica per explicar la visió de la majoria" respecte del procés. Tot i considerar que la Generalitat "no ha influït" en els líders europeus en els últims anys, Albiol admet que la seva missió té per objectiu deixar clar que l'opinió "de la majoria" de catalans "res té a veure amb el que explica el Govern".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Volem crear opinió. Ens dedicarem bàsicament a fer una política didàctica per explicar la visió d'una part majoritària de la població de Catalunya que res té a veure amb el que fins ara s'ha estat explicant des del Govern de la Generalitat a nivell internacional", ha apuntat.

stats