ELECCIONS 25-N
Política 20/10/2012

Trias: "Mai més Barcelona serà un contrapoder ni amagarà que és capital de Catalunya"

L'alcalde de Figueres i candidat per Girona, Santi Vila, proclama en l'acte municipal en suport a Mas que "no podem permetre que la por venci l'esperança"

Roger Tugas
1 min

MataróL'alcalde de Barcelona i secretari general adjunt de CiU, Xavier Trias, ha participat aquest dissabte en l'acte de suport del món local convergent a Artur Mas, a Mataró (Maresme), on ha proclamat que "mai més Barcelona serà un contrapoder, mai més amagarà que és la capital de Catalunya". En aquest sentit, el dirigent nacionalista ha denunciat que "uns amenacen i diuen que se'ns ha de tenir por -en relació al PP-, i d'altres estan desubicats, amb una important divisió interna -en relació amb el PSC-". "Ens diuen que hem retallat, ens ho diuen els que han arruïnat el país!", s'ha exclamat Trias, que ha afegit que "Barcelona està preparada per encarar aquesta transició nacional amb normalitat i sense radicalismes".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Trias ha intervingut després dels alcaldes i alcaldesses de Mataró, Torrefarrera (Segrià), Puigpelat (Alt Camp), Llagostera (Gironès), Paüls (Baix Ebre) i Cambrils (Baix Camp). "No podem permetre que la por venci l'esperança", ha reclamat seguidament Santi Vila, alcalde de Figueres i candidat per Girona, mentre que l'alcalde de Valls i cap de llista per Tarragona, Albert Batet, ha fet un símil entre el moment polític i el món dels castellers i ha afirmat: "em sento orgullós de ser d'aquesta colla que té aquest gran cap de colla que és Artur Mas".

stats