Política 09/05/2015

Trias qualifica de "tristos i lamentables" els incidents i el sabotatge del debat de BTV

L'alcaldable de CiU creu que els autors van intentar "generar violència" i demana "condemnar sense pal·liatius" els fets

Acn
1 min
Xavier Trias, al costat de les obres de recuperació del Pont dels tres ulls (Barcelona) / ACN

BarcelonaL'alcaldable de CiU a Barcelona, Xavier Trias, ha qualificat aquest dissabte de "tristos i lamentables" els incidents que ahir van envoltar el debat de la Federació d'Associacions de Veïns i BTV, que va quedar interromput per un sabotatge al subministrament elèctric de l'emissió que la cadena atribueix a uns manifestants que estaven a l'exterior.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Per a Trias, aquests fets "denoten que sempre hi ha petits grups que intenten generar violència i situacions estranyes", i ha reclamat que "tots ho condemnin sense pal·liatius". Pel debat en sí, el candidat de CiU assegura haver-se sentit "còmode" i sortir "content per haver explicat el que volia", tot i admetre que aquest tipus d'actes "són una mica avorrits sempre".

Proposta sobre la façana fluvial del Besós

Xavier Trias s'ha desplaçat aquest dissabte fins al Pont dels Tres Ulls per presentar un dels projectes "a mig i llarg termini" que pretén executar per "transformar" la façana fluvial del Besòs, en el seu costat barceloní. Rehabilitació d'habitatges, equipaments esportius, espais naturals, interconnexions entre les dues riberes del riu i sòl industrial són els eixos que Trias proposa per "reactivar" tots els barris que toquen al Besòs i que uneixen la desembocadura del riu amb Vallbona. "No ens podem permetre el luxe de deixar passar aquesta oportunitat", ha remarcat l'alcaldable per destacar la "importància" del projecte per als veïns d'aquestes zones.

stats