Política 29/07/2014

Xavier Trias, sobre el cas Pujol: "Sento una gran tristesa. Ens ha fallat"

L'alcalde de Barcelona diu a Catalunya Ràdio que l'"ombra del pujolisme s'ha acabat", reclama a l'expresident que torni la Medalla d'Or de la Ciutat i confia que renunciï a tots els càrrecs i privilegis: "Ha de desaparèixer"

Ara
1 min
L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, als estudis de Catalunya Ràdio / @maticatradio

Barcelona"Els que ens hem estimat i estimem el president Pujol tenim el cor trencat. [...] Quan t'assabentes que el teu pare ha fet un gran disbarat, et poses molt trist". Així s'ha expressat l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, aquest dimarts en una entrevista a 'El matí de Catalunya Ràdio', en la qual ha admès que sent una "gran tristesa" arran de la confessió de l'expresident de la Generalitat, que divendres passat va revelar que la seva família té diners sense regularitzar a l'estranger. "Ens ha fallat. El que s'ha produït és un desastre", ha subratllat Trias, alhora que s'ha mostrat confiat que Pujol renunciarà a tots els càrrecs i privilegis de què ha gaudit fins ara, "perquè si no ho fa ell, l'hi faran fer", ha avisat. "El que ha de fer és desaparèixer", ha conclòs.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Trias també ha afirmat que "l'ombra del pujolisme s'ha acabat" i que CDC comença "una nova etapa" sense aquest "llast". "Artur Mas i tot l'equip tenim les mans lliures per començar una nova etapa, des de la nostàlgia, però també des del convenciment que hi ha coses al nostre país que no es poden repetir mai més, i que hem de defensar una cosa bàsica i que és que els polítics hem de donar exemple", ha remarcat l'alcalde de Barcelona.

Trias també ha avançat que reclamarà a l'expresident que torni la Medalla d'Or de la Ciutat. "Els socialistes m'ho han demanat d'una manera oportunista, crec jo, però l'hi demanarem segur, si no, l'haurà de tornar igualment", ha explicat.

stats