Govern espanyol

"Yolanda, estic explicant la nostra reforma laboral": la resposta viral d'Escrivá a una trucada de Díaz

El ministre es trobava enmig d'un acte i els assistents han acabat aplaudint l'escena

ARA
1 min
El ministre de Seguretat Social, José Luis Escrivá, en l'acte d'aquest matí a El Escorial

MadridEl ministre de Seguretat Social, José Luis Escrivá, estava pronunciant una conferència als cursos d'estiu de la Universidad Complutense de Madrid quan l'ha interromput el so del seu telèfon mòbil. "Yolanda, és que en aquests moments estic...", ha dit Escrivá. El ministre, assegut dalt l'escenari i davant del públic assistent a l'acte, ha agafat la trucada que justament en aquell moment li havia fet la vicepresidenta segona i ministra de Treball, Yolanda Díaz.

"Per cert, estic explicant la nostra reforma laboral", ha continuat el ministre sense poder aguantar-se el riure, conscient que tenia les mirades de tot el públic clavades en ell i el seu telèfon. Els assistents han acabat aplaudint l'escena. "Parlem d'aquí una estona", ha conclòs el ministre. Unes hores més tard, Yolanda Díaz també s'ho ha pres amb humor i en un tuit ha afirmat: "A vegades la política ens regala moments així... Gràcies, estimat José Luis Escrivá".

No és la primera que Escrivá protagonitza una escena còmica com aquesta. L'últim cop va ser l'octubre de l'any passat: va posar aigua al forat del faristol i no al got que li havien preparat. Ell mateix es va adonar del lapsus que havia tingut i es va posar a riure davant el públic que l'observava.

stats