Política 31/07/2014

Un empresari de Zamora confessa el pagament de comissions per contractes al PP de Rajoy

El denunciant assegura que l'encarregat de recollir les comissions, en diners o en regals de luxe, era l'extresorer dels populars Luis Bárcenas

Ara
1 min

ZamoraUn empresari de Zamora, José Antonio Perelli, segons informa la cadena SER, ha denunciat a la Guàrdia Civil que la que va ser la seva empresa, BD Mail, ha estat pagant durant anys comissions de desenes de milers d'euros al PP, a canvi del contracte 'mailing' i publicitat per als populars.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons Perelli, el PP de Mariano Rajoy hauria pagat a BD Mail pel servei de les eleccions generals i europees de 2004 un total d'1.537.609,93 euros, i l'empresa va abonar 120.005,16 euros en metàl·lic per comissions i milers d'euros més en regals.

En la seva confessió, que acaba d'arribar al jutge Pablo Ruz, l'empresari relata que l'encarregat de recollir les comissions, en diners o mitjançant regals d'Hermés o Louis Vuiton, entre d'altres marques de luxe, era Luis Bárcenas. El denunciant aporta, a més del seu testimoni, documentació en què recull les suposades comissions abonades al PP.

stats