David Jobé repetirà com a conductor d’estiu d’‘El món a RAC1’

David Jobé tornarà a assumir les regnes d’El món a RAC1 un cop s’acabi la temporada, el 18 de juliol. A partir del dilluns 21, el periodista repetirà per tercer cop en la tasca de presentar el magazín matinal de la ràdio del Grupo Godó, que allarga una setmana més el curs respecte al seu principal competidor, Catalunya Ràdio (on els relleus d’estiu es faran l’11 del mes que ve). Anteriorment Jobé havia sigut cap de programes a Ràdio Menorca SER i locutor d’esports a Catalunya Ràdio. De fet, la seva primera feina a RAC1 va ser també al departament d’esports. A més, ha sigut director de Ràdio Abrera.

El programa de la tarda anirà a càrrec del sabadellenc Xavier Bundó, que ocuparà la franja entre les 4 i les 7, actualment en mans de Toni Clapés i el seu Versió RAC1. L'estiu passat ja va presentar el 'Via lliure' dels caps de setmana. Pel que fa als magazins del cap de setmana, Jordi Armenteras s’encarregarà de conduir el 'Via lliure' a l'estiu.

Pendent de renovacions

RAC1 té previst tancar la setmana que ve totes les renovacions de la seva graella. En alguns casos vol generar petits esdeveniments en antena, tal com ja va fer dimarts amb el referèndum per decidir si el programa La competència seguia una temporada més. I els Òscars van superar el repte amb comoditat, de manera que el seu s’ha convertit en el primer programa que té el plàcet per seguir a partir del setembre.

El + vist

El + comentat