Publicitat
Publicitat

Pedro J. Ramírez confirma que vol treure un diari digital l’any que ve

L’exdirector d’El Mundo, Pedro J. Ramírez, ja ha començat a treballar en el llançament d’un nou mitjà de cara a l’any que ve. Deu dies després d’arribar a un acord amb Unidad Editorial per tancar definitivament la seva complexa relació, que l’autoritza a posar en marxa un nou diari a partir de l’1 de gener, el periodista va anunciar ahir, a través de Twitter, que efectivament té intenció d’iniciar un nou projecte periodístic, que serà editat per una empresa anomenada No Hace Falta Papel, SA.

De fet, tal com revela El Confidencial, l’empresa es va constituir fa dos mesos amb un capital de 3.000 euros i té com a administradora única la filla de Pedro J., María Ramírez. Segons el portal, però, “està en marxa una ampliació de capital per la qual Pedro J. es convertirà en accionista majoritari i l’empresa, en societat anònima”.

“Que algú com jo que ha dirigit diaris impresos durant 34 anys fundi una empresa anomenada No Hace Falta Papel és tot un manifest”, va subratllar en un altre tuit el periodista, que explica que “la filosofia” del seu nou projecte “està reflectida” al blog Nohacefaltapapel, una iniciativa de la seva filla i Eduardo Suárez dedicada a la reflexió sobre el futur del periodisme en l’àmbit digital.

De moment, el periodista no ha posat data al naixement del nou mitjà, però segons El Confidencial el seu objectiu és que estigui en marxa “després de l’estiu” i, per tant, uns mesos abans de les eleccions generals previstes per al novembre. De totes maneres, el mateix mitjà també apunta que, possiblement, abans del llançament oficial es posarà en marxa alguna plataforma més senzilla, com ara un blog.

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT