Supergirl plana sobre la televisió de la mà de Warner Bros

El productor d’‘Arrow’ està preparant una sèrie per a l’heroïna de l’editorial DC

Warner Bros TV i el productor de la sèrie Arrow, Greg Berlanti, estan desenvolupant una sèrie basada en Supergirl, heroïna dels còmics de l’editorial DC, cosina de Superman. Segons apunta el portal especialitzat en televisió Deadline, el productor executiu de la sèrie Arrow -també nascuda dels còmics- exercirà el mateix càrrec en aquesta nova sèrie de superherois al costat de la cocreadora de The New Normal, Allison Adler. Ella es preveu que sigui l’encarregada de desenvolupar el guió, una tasca que potser compartirà amb Geoff Johns, un creatiu de DC que també sona per a l’equip.

A hores d’ara, Supergirl és en les primeres fases d’elaboració, de manera que encara no està associada a cap cadena, cosa que durarà poc si es té en compte l’acceptació que estan tenint en els últims temps aquest tipus de sèries derivades del còmic. Prova d’això és que els herois dels còmics, siguin els més tradicionals o els de nova creació, estant saltant tots a la petita pantalla. De cara a l’any que ve, una altra heroïna trobarà el seu forat en la televisió. Es tracta de Jessica Jones, per a la qual la factoria Marvel ja té un projecte signat amb Netflix per desenvolupar-ne una ficció. Jones farà aquest pas acompanyada de l’Agent Carter, que a través de la cadena nord-americana ABC arribarà a l’audiència al llarg del 2015.

Vella coneguda de les pantalles

Supergirl ja ha travessat abans les fronteres del paper. L’any 1984 aquest personatge de DC va ser portat al cinema en una adaptació protagonitzada per Helen Slater, que el 2014 ha aparegut a la ficció The young and the restless i que té en el paper de ciència-ficció el més destacat de la seva carrera.

El film Supergirl va comptar amb un repartiment d’excepció en què hi havia figures de la talla de Peter O’Toole, Faye Dunaway i Mia Farrow. El film narrava la història d’una extraterrestre que arriba accidentalment a la Terra. Un cop aquí, utilitzava els seus poders per fer el bé i protegir els humans.

Però aquest film, molt mal considerat per la crítica, no ha sigut l’única incursió de Supergirl fora del còmic imprès.

Abans de la sèrie que encara s’està gestant, l’heroïna ja va tenir un lloc a la televisió. Va ser a la sèrie de The CW Smallville -poble on va créixer Superman i on es va estavellar provinent de Krypton- protagonitzada per Tom Welling, on Laura Vandervoort va ser l’encarregada d’interpretar Kara Zor-El, el nom de pila de Supergirl.

Hi ha hagut diverses figures femenines que han aparegut amb Superman com a companyes de les seves històries des que va néixer, el 1932. Una de les més recordades és Lois Lane, que exercia el paper de Superwoman, personatge nascut el 1943, molt abans que Supergirl, que va aparèixer per primer cop el 1959.

Entre les ficcions d’heroïnes que s’estan gestant actualment hi ha la de la Vídua Negra, a la qual s’estudia dedicar una pel·lícula. A més, també està confirmada l’aparició de Wonder Woman, interpretada per Gal Gadot, a Batman vs. Superman: dawn of justice.

Més continguts de