Efímers 12/08/2015

Telecinco buscarà l’assassí d’un nen a la sèrie ‘Secretos y mentiras’

Ryan Phillippe i Juliette Lewis protagonitzen aquesta ficció de l’ABC

Albert Castellví Roca
2 min
Telecinco buscarà l’assassí d’un nen a la sèrie ‘Secretos y mentiras’

Barcelona“Qui podria matar un nen?” Aquesta és la pregunta que intentarà contestar Andrea Cornell, la millor detectiu d’homicidis del comtat de Mecklenberg, a Carolina del Nord, quan li arribi l’encàrrec d’investigar l’assassinat del Tommy, de 10 anys, que ha aparegut mort en un bosc a la vora del barri residencial on vivia. Ben aviat les sospites de l’agent se centraran en Ben Crawford, l’home que va trobar el cos del Tommy i que va alertar les autoritats.

Es tracta d’una acusació sorprenent, ja que el Ben és el veí del nen, que era molt estimat per la família Crawford: la Natalie, filla adolescent del Ben, li feia de cangur, i la Jess, la mare del Tommy -casada amb un soldat que passa la major part del temps en missions a l’estranger-, sempre ha trobat un gran suport en la Christy, la seva veïna. A més, un dels millors companys de jocs del Tommy era el Dave, un amic del Ben sense feina i amb problemes amb l’alcohol que els Crawford acullen a casa malgrat la desaprovació de la Christy.

Tot i que d’entrada sembla impossible que el Ben sigui el responsable de la mort del Tommy, cada vegada més pistes l’assenyalen, i això provoca que de mica en mica vagi perdent la confiança dels altres veïns, dels amics i de la família. Les relacions tenses amb la seva dona -que sent que al llarg de la seva vida ha fet massa sacrificis que no li han sigut compensats- i amb la seva filla -que passa pel moment més delicat de l’adolescència- deixaran el Ben cada vegada més sol i amenaçaran fins i tot de fer-li perdre el seny.

Per evitar-ho, només li quedarà una solució: obrir, pel seu compte, una investigació paral·lela a l’oficial amb l’objectiu de descobrir el veritable autor del crim i alliberar-se així d’una culpa que assegura que no li correspon. Això farà sortir a la llum tots els secrets i enganys que el barri ha aconseguit mantenir ocults durant molts anys.

Per treure’n l’entrellat mentre l’agent Cornell estreny cada vegada més el setge sobre ell, el Ben disposarà dels deu capítols de què consta Secretos y mentiras, una sèrie de la cadena nord-americana ABC basada en una ficció australiana i que avui (22.40) arriba a Telecinco en una triple entrega. Ryan Phillippe ( Sé lo que hicisteis el último verano ) i Juliette Lewis ( El cabo del miedo ) interpreten els dos papers principals de la sèrie, que també té la participació dels actors KaDee Strickland ( Sin cita previa ), Natalie Martinez ( La cúpula ), Dan Fogler ( Hannibal ) i Indiana Evans.

Secretos y mentiras va debutar als Estats Units al març, tot just un any després de l’estrena de la versió australiana, i va aconseguir una mitjana de gairebé vuit milions d’espectadors. Malgrat que les crítiques que ha rebut no han sigut especialment positives, l’ABC va decidir atorgar-li una segona temporada, que està previst que s’emeti durant la primavera de l’any vinent i que tindrà una trama i un repartiment nous, amb l’excepció del personatge de la detectiu Cornell, que s’encarregarà d’investigar un altre homicidi.

stats