previsions 08/11/2020

Els bancs de boira de l'interior donaran pas a una jornada assolellada

La temperatura màxima pujarà arreu i se superaran els 20 ºC en punts del litoral i del prelitoral

Oriol Rodríguez
2 min
Bancs de boira a la plana de Vic

BarcelonaAquesta nit ha estat clarament més freda que l'anterior, amb valors entre 4 i 9 graus més baixos que fa 24 hores. Les temperatures mínimes han arribat fins a les següents:

  • 2 ºC a Puigcerdà
  • 5 ºC a Pinós
  • 6 ºC a Mollerussa
  • 8 ºC a Torroella de Montgrí
  • 8 ºC a Ulldecona
  • 9 ºC a Tremp
  • 10 ºC a Falset
  • 14 ºC a Barcelona

Les precipitacions d'ahir han aportat molta humitat, i això ha afavorit la formació de boira durant la matinada en planes i fondalades de l'interior. S'espera que amb el pas de les hores tendeixin a anar-se dissipant, tot i que en punts del nord de Ponent podrien persistir fins a la una o les dues de la tarda. Fora de les zones emboirades, avui serà una jornada de sol o ressol.

La temperatura màxima pujarà entre 1 i 3 graus arreu. Voltarà entre 17 i 22 ºC al litoral i al prelitoral i entre 13 i 18 ºC a la resta del territori.

Temperatura màxima prevista per avui

Per demà s'espera una situació força semblant. Reapareixeran els bancs de boira bàsicament en algunes zones de Ponent, tot i que seran menys espessos i extensos que no pas els d'avui. Ràpidament desapareixeran i s'imposarà l'ambient assolellat, com a la resta del país.

El pas d'un front molt desdibuixat entre demà al vespre i dimarts de matinada portarà alguns intervals de núvols. A banda, dimarts creixeran algunes nuvolades de tarda al Pirineu i a l'interior del nord-est.

Llevat d'aquest esquifit canvi de temps, fins divendres dominarà la tranquil·litat. Durant les matinades es formaran alguns bancs de boira matinal a l'interior, mentre que en general dominarà el cel enterbolit pel pas de bandes de núvols. Les matinades es mantindran fresques o fredes, mentre que els migdies seran més aviat suaus.

Temperatura mínima prevista per dimecres
stats