SOCIETAT

Un atacant misteriós apunyala cinc persones al carrer a Lleida

Els Mossos, la policia local i la Policia Nacional busquen un home d'una 35 anys, d'origen estranger, amb pantalons curts verds i camisa blava a ratlles com a presumpte autor dels fets

Un atacant misteriós ha apunyalat cinc persones, que han estat ferides de diversa gravetat, mentre passejaven pel carrer a Lleida.

Els Mossos d'Esquadra, la policia local i la Policia Nacional estan buscant l'agressor, que segons alguns testimonis podria ser un home estranger, d'uns 35 anys, amb pantalons curts verds i camisa blava de ratlles com a presumpte autor dels fets. Les víctimes, que han estat totes traslladades a l'Hospital Arnau de Vilanova, no corresponen a cap patró concret i entre elles hi ha perfils de tot tipus. Segons els Mossos no hi ha víctimes mortals.

Un dels apunyalaments s'ha produït al carrer Príncep de Viana, dos al Passeig de Ronda, un a Ramon Llull i un altre al Segon Passeig de Ronda, on a la víctima li ha clavat el ganivet a l'esquena. El cap dels Mossos de Ponent, Josep Lluís Rossell, ha explicat que quatre víctimes estan greus i una en estat crític, segons Catalunya Informació. Aquest últim podria ser traslladat a Barcelona en les pròximes hores.

Les víctimes –quatre homes i una dona– són un espanyol, un pakistanès, xinesos i dos marroquins.

Les agressions s'han produït entre les 17.15 hores i les 17.45, per la qual cosa la policia creu que l'agressor no tornarà a atacar.

Diversos testimonis han fet fotografies dels fets, com aquestes que es poden veure en un tuit de @RobertBonet.