Publicitat
Publicitat

PARCS TEMÀTICS

'Barri Sèsam' arriba a Port Aventura

El parc temàtic català estrena avui la nova àrea temàtica inspirada en el popular programa infantil dels anys 80

Port Aventura inaugura avui l'àrea temàtica Sésamo Aventura, inspirada en el món del popular programa infantil Barri Sèsam, que comptarà amb gairebé 13.000 metres quadrats i onze atraccions, i en la qual ha invertit 15 milions d'euros.

Entre les principals atraccions destaca l'Arbre Màgic, de 12 metres d'altura, que permet als nens entrar al seu interior i grimpar per les branques. La nova zona d'atraccions tindrà també un amfiteatre a l'aire lliure amb un aforament per a 300 persones, on es programaran espectacles protagonitzats pels personatges de la sèrie de televisió.

La posada en funcionament d'aquesta nova àrea ha durat 14 mesos i ha implicat 12 empreses. El nou espai s'emmarca en els plans anunciats el 2009 pels accionistes de Port Aventura –Investindustrial i Criteria– d'invertir-hi 80 milions en els pròxims quatre anys.

Sésamo Aventura, que es dirigeix als nens més petits, és la sisena àrea temàtica del parc i constitueix l'ampliació més ambiciosa des de l'obertura de Port Aventura el 1995, segons ha informat el complex d'atraccions en un comunicat.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de