SOCIETAT
Societat 02/08/2012

Deu ferits lleus en bolcar un autocar amb 30 passatgers a Valls

L'accident s'hauria produït quan l'autocar intentava fer un avançament

Acn
1 min
Dotacions dels Mossos i els Bombers han treballat per restablir la normalitat i ajudar als passatgers afectats.

BarcelonaL'accident d'autocar que ha tingut lloc aquest dijous al migdia en el trajecte que uneix Valls amb Montblanc a la N-240 s'hauria produït quan el vehicle de transport interurbà ha intentat fer un avançament. Així ho ha explicat la directora del Serveis Territorials d'Interior, Carme Mansilla. Segons la titular d'Interior al Camp de Tarragona, les primeres investigacions indiquen també que l'autocar no anava a una velocitat excessiva i que el conductor ha donat negatiu en les proves d'alcoholèmia. Fruit de l'accident han resultat ferides lleument deu persones, segons ha informat Protecció Civil.

Dos dels ferits s'han traslladat a l'Hospital Pius de Valls, dos més al Joan XXIII de Tarragona i quatre a l'Hospital Sant Joan de Reus.

A primera hora d'aquesta tarda, diferents grues encara treballaven per treure de la via l'autobús bolcat i netejar la calçada afectada pels vidres trencats.

Com a conseqüència de l'accident, s'ha hagut de tallar la carretera en els dos sentits de la marxa des d'aproximadament tres quarts de dues del migdia.

Fins a la zona, al quilòmetre 22,5 de la N-240, s'hi han desplaçat cinc dotacions dels Bombers, sis dels Mossos d'Esquadra i diferents unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

stats