Publicitat
Publicitat

PROJECTE EMPRESARIAL

El Govern ja té tancada una inversió alternativa a Eurovegas

Es tracta d'un projecte del sector del turisme i dels negocis i d'una envergadura similar a la del complex de Sheldon Adelson

El Govern ja té coll avall que Barcelona no acollirà Eurovegas però ja té tancat un projecte inversor alternatiu i d’una envergadura similar al complex d'oci de Sheldon Adelson, tot i que no estarà vinculat al joc ni s’ubicarà en els terrenys que es van oferir al magnat nord-americà, els del Parc Agrari del Baix Llobregat. 

Es tracta d’una inversió vinculada al turisme i als negocis, i ja està lligat, també, el finançament per tirar endavant aquest projecte.

El president Artur Mas presentarà aquest divendres els detalls de la inversió.

De fet, en una entrevista a Catalunya Ràdio, Mas ja va donar aquest dijous pràcticament per perduda la  possibilitat que Eurovegas es construeixi a Barcelona.

I és que el 31 d’agost caducaven les condicions pactades en les negociacions per a la construcció d'Eurovegas a Catalunya i des d'aquell dia l'executiu català té "les mans lliures" per "fer altres coses", entre elles, tancar la nova inversió que l'executiu català ha fet aquest dijous.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de

Visibilitzant l'assetjament sexual
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT