Jordi Graupera obre la porta a presentar candidatura a l'alcaldia de Barcelona

El periodista ha convocat una conferència el 20 de març per presentar el seu projecte

"La batalla per Barcelona serà duríssima. Abans no es converteixi en un galliner, val la pena aturar-nos i posar sobre la taula idees i instruments". El periodista i filòsof Jordi Graupera ha convocat una conferència per al 20 de març per presentar la seva "proposta per Barcelona" en el que podria ser el primer moviment per concórrer a les eleccions municipals del 2019 i intentar desbancar l'alcaldessa Ada Colau. "M’agradaria que plegats construíssim la manera de donar-nos veu. Necessitem una cultura política més robusta, aprofundir en l'esperit democràtic que ens fa forts i creatius", assegura Graupera en l'espai web creat per convocar la conferència, que se celebrarà a la Universitat de Barcelona

"Si creus que Barcelona pot ser la capital de Catalunya, de la Mediterrània i d'una Europa descentralitzada, vine el 20 de març al Paranimf de la Universitat de Barcelona", remarca la convocatòria de Graupera. 

La batalla per Barcelona comença a prendre forma. Dissabte Alfred Bosch, que és l'únic candidat d'ERC a les primàries del partit per Barcelona, quedarà proclamat com a candidat i avui quedarà tancat el termini per presentar candidatures a les primàries del PDECat per Barcelona en les quals competiran Neus Munté i Carles Agustí. 

Més continguts de