Juana Rivas lliura els seus fills a la Guàrdia Civil

La veïna de Granada va incomplir fa més d'un mes l'ordre donada per un jutjat de família de deixar els nens a la seva exparella

Juana Rivas, la veïna de Granada que es va entregar dimarts passat i que la jutge va deixar en llibertat provisional, ha lliurat avui els seus dos fills a la Guàrdia Civil, unes hores abans del moment que s'havia fixat per a aquesta tarda al punt de trobada familiar del jutjat d'instrucció número 2 de Granada.

Rivas  va incomplir fa més d'un mes l'ordre donada per un altre jutjat de família de deixar els seus dos fills, de 3 i 11 anys, a la seva exparella, Francesco Arcuri, amb residència a Itàlia. Es dona el cas que el 2009 Rivas va denunciar per maltractament l'home, que va ser condemnat per lesions contra ella. La dona el va tornar a denunciar pel mateix motiu el juliol de l'any passat.

Ara Rivas ha acatat la decisió judicial en compliment de l'acta de la jutge instructora que la setmana passada li va donar un ultimàtum. Segons fonts de la subdelegació del govern a Granada, el lliurament dels nens ha tingut lloc al voltant de les 11.30 h d'aquest matí a la comandància de la Guàrdia Civil de Granada.

Poc després, el seu excompany i pare dels nens, l'italià Francesco Arcuri, ha arribat a la comandància a recollir-los.