L'accident de Múrcia, el tercer més greu des del 2000

El funeral per les 14 víctimes es farà aquest dilluns al matí

Els Reis presidiran aquest dilluns a Bullas ( Múrcia ) a partir de les 11 hores el funeral pels catorze veïns d'aquesta localitat morts en l'accident que es va registrar dissabte a la nit a Cieza (Múrcia) , al bolcar sobre un terraplè l'autobús en què tornaven d'un acte religiós a Madrid . També hi assistirà el ministre de l' Interior , Jorge Fernández Díaz .

Amb catorze víctimes mortals i 41 ferits , aquest és el tercer accident d'autobús més greu registrat a l'estat espanyol des de l'any 2000 . Els altres van ser:

· Juliol del 2000: Sòria. Un xoc entre un autobús i un camió que transportava bestiar al terme municipal de Golmayo (Sòria) va provocar la mort de 28 passatgers, la majoria adolescents. En l'accident també va haver-hi 13 ferits.

· Novembre del 2011: Huelva. Vint jubilats van morir i 22 van resultar ferits quan l'autobús en el qual viatjaven va sortir de la carretera a Villarrasa (Huelva). Les víctimes, que procedien de Barcelona i Tarragona, tornaven d'una excursió.

· Abril del 2008: Màlaga. Nou turistes finlandesos van perdre la vida i 38 van resultar ferits quan el seu autobús va bolcar a la ciutat malaguenya de Benalmádena després d'un avançament imprudent d'un vehicle tot terreny.

· Juliol del 2013: Àvila. Nou persones van morir i 22 van patir ferides després que l'autobús de línia en el qual es desplaçaven va bolcar a la població de Tornadizos (Àvila). El conductor es va adormir al volant.