Lluís Torner, tutor exemplar de joves científics, segons la revista 'Nature'

El director de l'IFCO és un dels quatre espanyols reconeguts per la seva tasca com a mentors

Lluís Torner, director fundador de l'Institut de Ciències Fotòniques (ICFO), ha rebut un reconeixement com a tutor exemplar d'altres científics. La revista 'Nature', referent internacional en l'àmbit de la ciència, l'ha triat per haver destacat a l'hora d'orientar i ser mentor de joves professionals del seu àmbit, la física. Torner ha rebut el premi juntament amb tres científics espanyols més, que han excel·lit a l'hora d'inspirar la generació de joves professionals.

La cerimònia d'entrega de premis s'ha celebrat per primer cop a Espanya des que la revista va crear el guardó el 2015. Els guardons s'han donat a la Reial Acadèmia de Ciències d'Espanya, a Madrid.

Torner ha sigut premiat en la categoria de mèrits assolits a la meitat de la seva carrera professional. A la mateixa categoria també s'ha reconegut Carlos López-Otín, biòleg molecular de la Universitat d'Oviedo. 

A la categoria de grans tutors al llarg de tota la carrera científica s'hi han distingit Carlos Belmonte, de l'Institut de Neurociència d'Alacant, i Margarita Salas, exdirectora del Centre de Biologia Molecular Severo Ochoa CSIC Madrid.

Més continguts de