Mossos i Guàrdia Urbana han detingut 35 persones i han clausurat 29 narcopisos al Raval des de principi d'any

Els dos cossos policials tenen obertes diverses investigacions per tràfic d'estupefaents

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona han detingut 35 persones i han desactivat 29 domicilis des d'on es venien drogues al barri del Raval des que va començar l'any. Entre aquests pisos hi ha el que es va desmantellar aquest dilluns al vespre al carrer Lluna, després d'una investigació que va començar fa tres mesos. Durant aquest temps s'ha dut a terme un dispositiu de vigilàncies i seguiments per identificar compradors i aixecar actes de comisos de drogues intervingudes. Les vigilàncies van permetre determinar que efectivament el domicili investigat s'havia convertit en un punt de venda de drogues.

Aquesta, doncs, és una més de les 29 entrades i escorcolls que Mossos i Guàrdia Urbana han fet a narcopisos del Raval aquest any. També s'han detingut 35 persones.

Des dels dos cossos policials afirmen que mantenen dispositius de seguretat al barri amb més presència uniformada a manera dissuasiva. També mantenen comunicació permanent amb veïns i comerciants per comprovar la veracitat de les informacions que arriben. Si es detecten indicis de tràfic de drogues s'inicia una investigació i es posa en coneixement del jutge.

Els dos cossos policials tenen obertes diverses investigacions a l'entorn d'alguns punts des d'on es tenen indicis que s'estaria produint tràfic de substàncies estupefaents.