Societat 24/03/2015

Rajoy, sobre l'accident als Alps: "Farem tot el que podrem per ajudar les famílies"

El president espanyol ha cancel·lat la seva agenda per coordinar la crisi des de la Moncloa. Ha parlat per telèfon amb Merkel, Mas, Felip VI i Pedro Sánchez

Ara
1 min

MadridEl president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha publicat ha expressat la seva "consternació" per la "tragèdia" als Alps en una breu compareixença des de Vitòria, on estava de visita. "Estem davant d'una notícia dramàtica i trista", ha dit anunciant que s'havia creat un gabinet de crisi i que Pastor ja estava camí de Marsella per després viatjar fins a la zona del sinistre. Rajoy ha parlat per telèfon amb Merkel, com també amb Felip de Borbó, de visita a França, i amb el president de la Generalitat, Artur Mas, i el líder de l'oposició, Pedro Sánchez. "Lamento com tots aquest tristíssim i dramàtic accident. Farem tot el que podrem", ha conclòs abans de dirigir-se de nou cap a la capital espanyola.

El president espanyol ha trigat més en reaccionar públicament que no pas la resta de membres del seu gabinet. Passaven pocs minuts de la una del migdia quan finalment ha publicat un tuit de condol:

stats