SOCIETAT
Societat 29/07/2012

Activen la prealerta per risc d'incendis a l'Alt Empordà, Priorat, Baix Ebre, Ribera d'Ebre i Terra Alta

Els Bombers segueixen vigilant aquest diumenge la zona de l'incendi de l'Empordà davant qualsevol possible represa

Acn
1 min

BarcelonaProtecció Civil ha activat la prealerta del Pla especial d'emergències per incendis forestals de Catalunya Infocat pel risc d'incendi forestal existent a a l'Alt Empordà, Priorat, Baix Ebre, Ribera d'Ebre i Terra Alta.

No hi ha cap massís amb l'accés tancat, però es demana precaució a prop de les zones boscoses i en general a qualsevol punt de vegetació. Es recorda que les actituds negligents poden ser sancionades.No s'ha de llençar cap burilla des del cotxe o camió encara que sembli apagada.

En relació a l'incendi de l'Empordà, ja controlat, els Bombers de la Generalitat segueixen vigilant aquest diumenge la zona davant qualsevol possible represa. També, ja s'han resolt totes les incidències de telefonia fixa que afectaven diversos municipis a causa de l'incendi.

Protecció Civil també recorda que d'acord amb el decret de mesures per a la prevenció dels incendis forestals, queden anul·lades les autoritzacions per activitats amb risc d'incendi forestal que, segons les condicions específiques establertes en cada cas, estiguin afectades i així ho informi el Cos d'Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya.

stats