Societat 13/12/2013

Adelson renuncia a fer Eurovegas a Madrid

El govern espanyol ha rebutjat les condicions econòmiques que imposava la companyia

Europa Press / Ara
1 min
Eurovegas enfronta el PP madrileny amb Rajoy

Madrid / BarcelonaEl govern espanyol ha rebutjat definitivament les exigències de Las Vegas Sands per instal·lar-se a Madrid i construir un macrocomplex d'oci i joc. Aquest fet ha provocat que la companyia de Sheldon Adelson hagi renunciat al projecte. Fonts de les negociacions han informat que el govern de Mariano Rajoy s'ha negat a acceptar les condicions que volia imposar Las Vegas Sands i que suposaven revertir tota la inversió que el grup realitzés, més les pèrdues que es podrien generar davant d'un possible canvi normatiu. Adelson també reclamava una forta rebaixa de l'impost sobre el joc, excepcions en la llei antitabac i modificacions en la normativa que limites les apostes 'online'.

Feia uns mesos que aquestes condicions havien generat tensions entre el govern de la Comunitat de Madrid, presidit per Ignacio González, i l'executiu de Mariano Rajoy. Per als representats de Sheldon Adelson aquestes condicions eren "innegociables". Segons les fonts consultades per Europa Press, aquestes exigències no tenen precedents en cap dels països on la companyia hi té complexos.

Portaveus de Las Vegas Sands han confirmat a l'ARA que en el transcurs d'aquest matí faran un comunicat oficial per anunciar la decisió de l'empresa respecte al projecte d'Eurovegas.

Adelson

stats