Cap d'Any

Alexa, el primer nadó nascut a Catalunya el 2022

La nena ha nascut a les 00.00 hores a l'Hospital de Sant Pau de Barcelona i ha pesat 3,765 quilos

ARA
2 min
Alexa, la primera catalana nascuda el 2022

El primer nadó nascut el 2022 a Catalunya és una nena que es diu Alexa i és de Barcelona. Segons la informació facilitada pel departament de Salut, la criatura ha nascut a les 00.00 hores en punt a l'Hospital de Sant Pau i ha pesat 3,765 quilos. Els seus pares són la Valentina i l'Alexander, i tant la mare com la nena estan en perfecte estat.

En paral·lel, Salut també ha informat dels primers nadons que han nascut a les diferents regions sanitàries de Catalunya. Pel que fa a Girona, el primer nadó ha nascut a l'Hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa. Es tracta d'una nena veïna d'Olot, la Inas, i ha nascut a les 00.09 hores, amb un pes de 3,21 quilos. Els seus pares són la Silvina i el Yassin.

A la Catalunya Central, el primer naixement d'aquest 2022 s'ha produït a l'Hospital Universitari d'Igualada a les 00.14 hores. El nadó és l'Èric, veí de Piera (Anoia), i ha pesat 3,965 quilos. Els seus pares són la Lídia i el Jordi. 

A la regió sanitària de Tarragona, la primera criatura d'aquest any que acaba de començar ha sigut la Candela, que ha nascut a les 00.19 hores a l'Hospital Joan XXIII de la capital del Tarragonès. Ha pesat 3,740 quilos i els seus pares són la Jéssica i l'Ariel.

Per la seva banda, el Leo ha sigut el primer nadó de la regió sanitària metropolitana nord. Ha nascut a les 00.53 hores a l'Hospital Mútua de Terrassa i els seus progenitors són l'Elisabeth i el Daniel. I, finalment, la primera lleidatana és la Sany. Ha nascut a les 0.59 hores a l'Hospital Arnau de Vilanova, amb un pes de 2,250 quilos, i els seus pares, la Sara I l'Hammad, viuen a la capital del Segrià.

stats