Societat 01/12/2018

Arrenca el procés participatiu per modificar el litoral de Barcelona

L'Ajuntament s'ha compromès a convocar més reunions com la d'avui al CCCB

Efe
1 min
Imatge de la jornada d'avui al CCCB

BarcelonaEl debat sobre el futur dels espais litorals de Barcelona ha començat avui al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) amb l'objectiu que ciutadans i entitats consensuïn el Pla Litoral, i poder ordenar els espais urbans del front marítim.

L'acte ha comptat amb la participació de la tinenta d'alcalde d'Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz, i la regidora de Ciutat Vella, Gala Pin, que s'han reunit amb representants d'entitats com el Port de Barcelona, la FAVB, la Confraria de Pescadors de la capital catalana, Barcelona Clúster Nàutic i el grup promotor de Barceloneta Proa al Mar.

"Per una visió compartida dels espais litorals de la ciutat", ha estat el títol de la trobada sobre el front marítim barceloní.

El Pla Litoral servirà per ordenar i gestionar els espais urbans del front marítim i afectarà els barris del litoral, els ports, les platges, els equipaments i els espais lliures.

El consistori s'ha compromès a recollir les propostes que es plantegin en la jornada i convocar noves reunions participatives dels temes que suscitin més interès.

stats