SOCIETAT
Societat 12/10/2011

Detenen un atracador per robar cinc bancs durant un permís penitenciari

Amenaçava treballadors i clients amb un ganivet o una pistola

Ara
1 min

BarcelonaEls Mossos han detingut un lladre de Sant Adrià de Besòs acusat d'atracar cinc bancs. L'home, de 35 anys, és un pres que havia rebut un permís penitenciari i que no va tornar quan se li va acabar.

El primer atracament el va cometre suposadament el passat 14 de setembre a Esplugues de Llobregat. L'atracador va entrar en una entitat bancària, on va amenaçar els treballadors amb un ganivet de cuina de grans dimensions. El 23 de setembre es va registrar un fet de característiques similars en una entitat de Santa Perpètua de Mogoda. En aquest cas l'atracador va entrar amb una arma de foc però no va aconseguir emportar-se res. És per això que uns minuts més tard va assaltar una altra entitat bancària al mateix municipi.

Només una setmana més tard, el 30 de setembre, l'atracador va cometre dos atracaments més a Montcada i Reixach. En tots els fets comesos l'atracador entrava en solitari i amenaçava amb una arma de foc o un ganivet treballadors i víctimes, mostrant en tot moment una actitud agressiva envers aquests amb l'objectiu d'aconseguir de la forma més ràpida la màxima quantitat de diners.

Els Mossos van detenir el suposat atracador el 3 d'octubre.

stats