Societat 02/08/2017

Atraquen a punta de pistola l'oficina de Correus de Caldes i s'emporten 3.000 euros

Dos homes, que anaven amb la cara descoberta, han obligat un treballador a obrir la caixa forta

Acn
2 min
La façana de l'oficina de Correus de Caldes de Malavella, on s'ha produït l'atracament

Caldes de MalavellaAtracament a punta de pistola a l'oficina de Correus de Caldes de Malavella, a la Selva. El fet ha tingut lloc aquest dimecres al matí, pels volts de les 08.30 h, quan dos homes armats amb una pistola i amb la cara descoberta han entrat a l'oficina de Correus de la localitat, situada al carrer Santa Maria número 11. Després d'obligar un treballador a obrir la caixa forta, on hi havia 3.000 euros, s'han emportat el botí i també cupons de l'ONCE.

Dos individus que semblaven clients i que anaven ben vestits han esperat el seu torn. Un cop els ha tocat a ells, un dels dos ha amenaçat el treballador amb una pistola tot passant darrere el taulell. "La caixa, la caixa, els diners!", ha cridat en castellà amb accent sud-americà. El treballador ha acabat obrint-li la caixa forta, on hi havia uns 3.000 euros. També s'han endut els cupons de l'ONCE que hi havia a l'establiment. Mentrestant, l'altre individu ha fet passar els dos clients que hi havia a una habitació de l'oficina. No hi ha hagut cap ferit.

Segons ha informat l'Ajuntament de Caldes, un treballador ha pogut avisar la policia prement el botó d'emergència. Ho ha fet quan se li ha preguntat què hi havia a sota del taulell. El lladre que vigilava, en veure-ho, ha alertat el seu company i tots dos han fugit corrents. Es desconeix si haurien fugit a peu o si han utilitzat algun vehicle. Llavors s'ha organitzat un dispositiu policial per enxampar els dos homes que ha comptat amb més de 30 agents.

L'alcalde del municipi, Salvador Balliu, s'ha desplaçat fins al lloc dels fets per conèixer els detalls del succés. "No solen haver-hi episodis d'aquests a Caldes de Malavella, tot i que el fet de tenir una estació de tren tan important pot fer-los més fàcil la fugida", ha dit. És el primer atracament d'aquestes característiques a unes oficines de Correus a les comarques gironines. A part de la recerca per localitzar els sospitosos del robatori, la policia investiga també si l'arma era simulada.

stats