Societat 21/07/2019

El balanç policial del Sónar: 80 mòbils recuperats i 85 pastilles d'èxtasi confiscades

S'han detingut 25 persones com a presumptes autores de delictes contra la salut pública i de furt

Ara
1 min
Sónar

BarcelonaEl Sónar ja ha acabat i els Mossos d'Esquadra també han fet el seu particular recompte del festival de música electrònica, que ha reunit 59.000 persones a l'Hospitalet de Llobregat. Entre la nit del divendres i la del dissabte que va durar l'esdeveniment, el dispositiu policial va recuperar un total de 80 telèfons mòbils que s'havien sostret a espectadors del festival i diferents substàncies estupefaents, entre les quals destaquen 85 pastilles d’èxtasi i una ampolla de vidre de cocaïna líquida. La policia també va intervenir uns 1.300 euros en efectiu.

En total, es van detenir 25 persones; concretament 13 divendres a la nit i 12 la nit del dissabte. D'aquestes, 20 com a presumptes autores de delictes de furt i 5 per delictes contra la salut pública.

Agents de paisà

Entre les persones detingudes, hi ha dues dones de 24 i 31 anys que van ser detingudes la matinada de dissabte per presumptament haver comès un delicte de furt de mòbils dins del recinte del Sónar. Eren les cinc quan els agents de paisà del grup de delinqüència urbana (GDU) van veure les dues dones, que, en detectar una unitat uniformada, van modificar el seu rumb per esquivar-la. Va ser llavors quan els policies van decidir identificar-les i ja van detectar una actitud "molt nerviosa i poc coherent".

Els agents van trobar en l’escorcoll 23 mòbils de gamma alta, 380 € en efectiu amagats i unes peces metàl·liques petites que serveixen per extreure targetes SIM.

stats