Societat 19/11/2014

Barcelona convoca un concurs de decoració nadalenca de façanes

Els llums de Nadal s'encendran des del 21 de novembre fins el 6 de gener

Efe
1 min

BarcelonaL'Ajuntament de Barcelona ha organitzat un concurs d'ornamentació i decoració de Nadal a balcons, aparadors de comerços i façanes d'edificis de la ciutat. En aquesta primera edició, el concurs es convoca en tres categories: ciutadania de Barcelona (balcons), comerciants (comerços) i hostalers/propietaris edificis (façanes edificis). Els participants hauran de presentar des del 26 de novembre i fins al 19 de desembre les fotografies de les ornamentacions i il·luminacions al web. El concurs tindrà una dotació econòmica.

Es tracta d'una de les principals novetats de la campanya de Nadal 2014, que aquest dimecres han presentat les tinents d'alcalde d'Economia, Empresa i Ocupació, Sònia Recasens, i de l'Àrea de Qualitat de Vida i Esports, Maite Fandos. El lema serà "Barcelona inspira un Nadal per compartir". Una altra novetat seran els nous trams i dissenys en la il·luminació nadalenca, resultat de la col·laboració entre l'Ajuntament de Barcelona i les associacions de comerciants de la ciutat. Compta amb un pressupost de 2,3 milions d'euros (1.370.000 euros aportats per l'Ajuntament i 930.000 euros, per les associacions de comerciants).

Les dates de la il·luminació de Nadal a la via pública de Barcelona són des del 21 de novembre del 2014 fins al 6 de gener del 2015. Els nous trams d'il·luminació nadalenca d'aquest any són Via Laietana, el Barri Jueu i els carrers Pelai, passeig Maragall, Ramón i Cajal, travessera de Dalt i Bailèn.

stats