SALUT
Societat 18/06/2013

Barcelona tornarà a tenir a Sant Pau la mateixa representant que va dimitir

La delegada de Salut de l'Ajuntament, Cristina Iniesta, serà la proposta per a la junta del patronat

Efe
1 min

BarcelonaLa delegada de Salut de l'Ajuntament de Barcelona, Cristina Iniesta, serà proposada pel consistori com la seva representant a la junta del patronat de la fundació de gestió sanitària de l'Hospital de Sant Pau, de la qual ja era membre i que va dimitir al costat dels altres membres el passat dia 7.

La mateixa Iniesta ha anunciat que serà la persona proposta pel càrrec en el transcurs d'una compareixença a la comissió municipal de Benestar Social per explicar els motius de la seva dimissió i la de la resta de membres del patronat.

La delegada de Salut ha explicat que la dimissió en bloc del patronat va ser positiva perquè ha servit per a reformular la implicació del Govern en el patronat.

Cristina Iniesta ha insistit que "l'Ajuntament de Barcelona estarà sempre amb Sant Pau" i que cal garantir la viabilitat i la governabilitat de l'hospital com a "terciari i públic".

També ha dit que cal felicitar als seus professionals pels bons resultats de qualitat obtinguts el 2012 i el canvi de tendència en l'equilibri pressupostari.

La delegada ha assegurat que, "en contra del que pot semblar, la situació de Sant Pau es pot revertir" amb l'aplicació del pla de viabilitat elaborat pel patronat i que és "imprescindible consensuar amb els professionals".

stats