Societat 18/11/2016

Barcelona congelarà els preus del Zoo, el Tibidabo, el Bicing i el Parc Güell per al 2017

Ho ha anunciat la Comissió de Govern després d'aprovar els preus públics i privats per al 2017 que inclouen les tarifes de serveis municipals i els serveis socials

Efe
1 min
El parc d'atraccions del Tibidabo / ACN

BarcelonaL'Ajuntament de Barcelona no apujarà els preus del Parc Zoològic de la ciutat, del Parc d'Atraccions del Tibidabo, del Bicing i de l'entrada a la zona monumental del Parc Güell. Així ho ha comunicat aquest divendres el consistori després que la Comissió de Govern aprovés els preus públics i privats per a l'any vinent, que inclouen les tarifes de serveis municipals i de serveis socials. Com han explicat, la majoria de preus seran idèntics als d'aquest 2016.

Així, l'entrada per a més grans de 13 anys al Zoo valdrà 19,90 euros; la del Tibidabo, 28,50, i la del Parc Güell, 8 -amb una rebaixa d'un euro si s'adquireix de manera anticipada–. A banda d'això, el preu de l'abonament anual del servei públic de bicicletes, el Bicing, es mantindrà en els 47,16 euros actuals.

L'Ajuntament també ha anunciat que rebaixarà un 10% l'entrada al Tibidabo per als majors de 60 anys i augmentarà un 0,4% les tarifes d'ús dels llocs de venda dels mercats centrals de fruites i hortalisses i de peix de Mercabarna.

Pel que fa als preus dels equipaments municipals pertanyents a l'àrea de Drets Socials com les residències o els habitatges tutelats, el consistori ha anunciat que també els mantindrà.

Entre les modificacions de preus d'alguns serveis destaca el de recollida d'olis de motor, que fins ara els petits industrials pagaven a 490 euros la tona, i que ara serà gratuït, mentre la recollida de runa augmenta el preu fins als 3 euros per tona.

stats