Societat 23/08/2014

La Barceloneta exigeix parlar amb l'alcalde Trias després de la quarta manifestació

Uns 1.500 veïns, segons els convocants, han recorregut un altre cop els carrers del barri i anuncien que dissabte que ve volen repetir la mobilització i arribar fins a la plaça Sant Jaume

Acn
1 min
Veïns de la Barceloneta s'han tornat a manifestar aquest dissabte contra els pisos turístics / MANOLO GARCÍA

BarcelonaUna vegada més, i ja en fa quatre, els veïns de la Barceloneta s'han manifestat contra l'incivisme i el turisme de borratxera que atribueixen, en gran mesura, a la proliferació d'apartaments turístics a la zona.

Aquest dissabte a la tarda unes 1.500 persones, segons els convocants, han participat a la mobilització, que ha recorregut diversos carrers del barri. La marxa ha passat pel passeig Marítim i s'ha aturat a l'avinguda Joan de Borbó, on els manifestants han tallat el trànsit.

Davant el fracàs de l'assemblea celebrada divendres, els veïns reclamen ara que sigui l'alcalde Trias, i no la regidora del districte, Mercè Homs, l'interlocutor en aquest districte.

De moment hi ha dues manifestacions més convocades per a la setmana vinent. La primera serà dimecres a les deu del vespre i la segona dissabte a la tarda, que vol arribar a la plaça Sant Jaume i englobar altres barris de Barcelona sensibles a patir aquest problema.

stats