Societat 21/08/2014

Uns 300 veïns de la Barceloneta es tornen a manifestar contra el turisme de borratxera

La reunió que tenien prevista pel setembre amb la regidora de Ciutat Vella, Mercè Homs, tindrà lloc finalment aquest divendres a les 20 hores

Elisabet Escriche
1 min
És la tercera nit que els veïns de la Barceloneta es manifesten contra el turisme de borratxera / MANOLO GARCÍA

BarcelonaUnes 300 persones s'han concentrat aquest dijous a la nit la plaça Poeta Boscà per demanar que s'acabi amb el turisme de borratxera i els pisos de lloguer il.legals al barri de la Barceloneta. "Només volem un barri unit", ha assegurat el portaveu del veïns, Sergio Arnás. A banda de la concentració, els veïns han fet un recorregut per les agències que promouen aquests pisos il.legals "perquè la gent les conegui", i han anunciat les denunciaran a través de les dues associacions de veïns: l'Associació de Veïns de l'Òstia i l'Associació de Veïns de la Barceloneta.

Els veïns es reuniran demà a les 20 hores amb la regidora del districte de Ciutat Vella, Mercè Homs. Una trobada que inicialment s'havia de celebrar el 2 de setembre. Els manifestants, que han fet tot el recorregut fent sonar xiulets i cridant consignes com "de la Barceloneta no ens mouran" o "aquest barri no es ven", han tallat el passeig Joan de Borbó.

La protesta ha acabat a la mateixa plaça Poeta Boscà, on el portaveu dels veïns ha fet una crida perquè tothom vagi aquest divendres al centre cívic on està prevista la reunió amb Homs. També ha demanat als presents que participin a la propera manifestació, que previsiblement tindrà lloc dissabte.

stats